Vin til pinnekjøtt

Vin til pinnekjøtt

30 minuter

Vin til Pinnekjøtt:
Pinnekjøtt har mye røksmak og har også utpreget saltsmak, for å matche med vin anbefales gjerne viner med fruktig rundhet og litt gjerne litt fruktsødme. Gode viner til Pinnekjøtt er gjerne røde viner fra Italia, Portugal og USA. Gode produsenter som Castello Banfi, Paolo Scavino, J.M da Fonseca og Noble Wines er utmerket produkter. Prøver man seg på de hvite er alle Rieslinger med litt restsødme perfekte, spesielt, fra Georg Breuer og Cono Sur.

Har du smakt Portvin til Pinnekjøtt, det er å anbefale, spesielt en Ruby reserve.

Ingredienser

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.