Barista Gourmet Syrup ble utviklet i år 2000 av Storms AS i samarbeid med den første verdensmesteren i Barista kunst; Robert Thoresen. Siden den gang er Barista-serien stadig blitt utviklet på forespørsel fra kunder og etterspørsel i markedet, og serien består i dag av en rekke ulike smaker. Barista syrup er velegnet til å aromatisere kaffe, kaker og desserter. Den passer også perfekt som smakstilsetning i kalde drikker. Barista er svært drøy i bruk. Barista Chocolate vil tilføre en deilig og fyldig smak av sjokolade. Lyst på et deilig glass kaffe mocha? Du trenger: ½ dl Barista® sjokoladesirup 1 dobbel espresso (eller 1 dl sterk kaffe) Steamet eller varm melk (må ikke koke) Hell sjokoladesirupen langs innsiden av glasset, hell kaffe i glasset, fyll opp med varm melk. Pynt med krem og hakket sjokolade eller litt cappuccinodryss. Choco Latte (kald) 20 ml Barista® Chocolate Syrup 50-60 ml espresso (dobbel) 150 ml kald melk 4-5 isbiter Ha sirup, isbiter og kald melk i et glass (ca. 400 ml). Lag en dobbel espresso og tilsett en isbit for å kjøle ned. Tilsett i glasset og server.
Artikelnummer | 8000935 |
---|---|
Volum | 25 cl |
Type | Kaffesirup |
Importør | MB |
Pris | 46,35 kr |
Alkohol: 0 %
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her