Domaine des Hates
Frankrike/Burgund
Energiske og talentfulle Pierrick Laroche vokste opp i Maligny, den nordligste landsbyen i Chablis, hvor hans far dyrket både korn og druer i åssidene - som da ble solgt til det lokale kooperativet. I 2006 uteksaminerte Pierrick fra ønologstudiene i Beaune, hvorpå han dro til Australia for en 'internship' før han returnerte til Chablis for å viderutvikle familevirksomheten som dyrker og vinmaker. Praksis ble endret til økologiske metoder, og første årgang under eget navn var i 2010 - med kun 2000 flasker produsert, og umiddelbar suksess med tre stjerner i den franske vinbibelen "Guide Hachette" i tillegg til beskrivelser som "one to watch" fra innsiderne. Allerede da ble han kjent for sine faste og mineraldrevne viner. I kjelleren fermenterer vinene langsomt og naturlig, før de gjennomgår naturlig malo. I dag har eiendommen totalt 25ha beplantet med vinstokker.