Les Crêtes
Italia/Valle d´Aosta
Tippoldefar, Bernadin Charrère, opprinnelig fra Frankrike (Savoie), flyttet til Aosta på midten av 1700-tallet. Familien startet som bønder og drev samtidig en mølle i landsbyen Aymavilles. I 1810 plantet familien sine første 2 hektar vinplanter og allerede fra starten hadde de høy fokus på kvalitet.I 1955 valgte Constantino og legge fokuset over på kun vinproduksjon. Det møysommelige arbeidet startet med ny beplantning og kartlegge jordsmonn og enkeltvinmarker. I tillegg ønsket de å bevare stedegne druer som var på vei til å forsvinne fra området. F.eks. Prié Rouge, Cornalin, Mayolet og Premetta, alle disse ble reddet fra utryddelse. I dag er eiendommen på 20 hektar fordelt på 6 landsbyer og blir sett på som den aller beste produsenten i Aosta. Regionen er omringet av høye fjell, sandholdig jordsmonn og kjølig klima. Produsenten følger økologiske prinsipper. I dag er det Constantino og Imeldas døtre som driver vingården, Elena og Eleonora.