G. Quintarelli
Italia/Veneto
Giuseppe 'Bepi' Quintarelli regnes av mange som Valpolicellas magiker. Vingården i Negrar ble etablert i 1924 og den nå avdøde Giuseppe har hatt ansvaret siden midten av 50-tallet. Som en tradisjonalist så var lang lagring (opptil 7 år) på store, gamle fat var det eneste riktige for ham, bortsett fra Alzero som lagres på barrique. "Våre tradisjonelle metoder og de opprinnelige dufter må ikke bli oversett og glemmes. Mer enn noe annet kan man ikke tvinge naturen. Man må ha tålmodighet, bruke de riktige metodene og ha mye lidenskap" har han sagt. G. Quintarelli var en reservert, stille og rolig mann i både sin gjøren og laten, og selv om han tryllet frem noe av det aller, aller beste som noen gang er laget, vek han unna fra å skryte av sine ferdigheter. Quintarelli dyrket og brukte en salig miks av forskjellige druer, noe som gir viner med stor karakter og personlighet.