Georg Breuer
Tyskland/Rheingau
Georg Breuer er en kult-produsent som i dag eies av Theresa Breuer. Vinhuset Breuer har liten produksjon og en filosofi som sier at vinen gjør seg selv, det vil si ingen kjemikalier eller stoffer tilsettes jorda eller vinen. Gjæringen på fat blir aldri fremskyndet eller stoppet fordi de ikke har tid til å vente lenger. Kjølige kjellere vinterstid gjør at gjæringen stopper. Ved varmere vårvær starter gjæringen igjen. Theresa Breuer tror på fysiologisk modning av druene og plukker kun når de er modne. Filosofien er utradisjonell og for Breuer er balanse, aroma og fylde viktigere enn mostvekt. Ekstrakt og vinens egenvekt, tetthet og kompakthet, er viktigere enn volum. Vinene er konsentrerte og kompakte med god syrestruktur. Theresa Breuer mener vin er en del av kulturen slik at hennes viner er ypperlige til mat.
Siden 2011 har Georg Breuer sine vinmarker vært organisk drevet.