Barista Gourmet Syrup ble utviklet i år 2000 av Storms AS i samarbeid med den første verdensmesteren i Barista kunst; Robert Thoresen. Siden den gang er Barista-serien stadig blitt utviklet på forespørsel fra kunder og etterspørsel i markedet, og serien består i dag av en rekke ulike smaker. Barista sirup er velegnet til å aromatisere kaffe, kaker og desserter. Den passer også perfekt som smakstilsetning i kalde drikker. Barista sirup er svært drøy i bruk.
Multibev distribuerer i dag Barista Gourmet Sirup, en anerkjent sirup som har hatt en svært positiv utvikling de siste to årene. I Norge blir sirupen først og fremst brukt i kaffe. Nordmenn har med årene fått økt kjennskap til kaffe, og dette har naturligvis påvirket kjennskapen til bruk av sirup i kaffen.
Barista Gourmet Syrup ble lansert i 2000 og produksjonen foregår på Vøyenenga, rett utenfor Oslo.